Nieuws overzicht

Kick-off Sport en Cultuur Club Afrikaanderwijk

Probeer jij ook graag wat nieuws? Dansen, zingen, gamen, boksen of hockeyen, het kan allemaal bij Sport en Cultuur Club Afrikaanderwijk! Kom op 27 februari naar de kick-off!

Kick-off nieuwe aanpak Voortijdig Schoolverlaters

Bij de kick-off voor de nieuwe VSV-aanpak op Zuid sloegen verschillende partijen de handen ineen om tot een betere aanpak in het gebied Feijenoord te komen.

Dag van de Mantelzorg: Muziek doet wonderen!

Dag van de Mantelzorg op 4 november stond in het teken van de invloed van muziek op je hersenen. Het team van Miracles of music gaf muzikale tips om morgen al mee aan de slag te gaan. Zodat mantelzorgers en hun naasten meer gelukkige momenten kunnen ervaren.

Boeken, muziek en ontmoeten: Open Huis 't Klooster

Met de bibliotheek terug in de wijk, een waanzinnige goochelshow, fantastisch pianospel van een lokale muzikant en de heerlijke hapjes van de geweldige African Queens was het Open Huis van 't Klooster een geslaagde dag.

Carrie Jansen: 'Ik gun iedere wijk een caravan!'

Tijdens de kennissesie op 15 juli kwamen betrokkenen samen om elkaar bij te praten over de infoplein in het gebied Feijenoord. Carrie Jansen, sociaal advocate bij Meesters aan de Maas, was ook van de partij.

Straatvoetballer Nasser El Jackson doet aftrap zomeractiviteiten Afrikaanderplein

Niemand anders dan de beroemde straatvoetballer Nasser El Jackson zorgde voor de kick-off van een zomerperiode vol met spectaculaire activiteiten op het Afrikaanderplein.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden