Boxing '82 geeft kinderen zelfvertrouwen

10 juli 2020
Boxing '82 is een boksschool met een no-nonsense mentaliteit vertelt Diana. Haar ouders hebben de boksschool 50 jaar lang opgebouwd en hier hun hart en ziel ingestoken.

Vorig jaar is haar vader onverwachts overleden en Diana kon het niet over haar hart verkrijgen, om de school zo op te geven. Ze gaat door en zet hierbij de werkmethode van haar vader voort. Discipline en respect voor elkaar zijn erg belangrijk.

Kinderen kunnen hier ook trainen. Trots vertelt Diana over een jonge, getalenteerde deelneemster. De kinderen boksen zonder elkaar te raken of stoten op elkaars handen. Een kind kan veel kwijt in deze sport en het is goed voor je ontwikkeling en zelfvertrouwen.

De boksschool is al sinds jaar en dag gevestigd in huis van de wijk 't Klooster. Naast sport bieden ze een plek voor kinderen die vertrouwd is en is dit uiteraard handig voor de contacten met andere wijkpartners. Ben je geïnteresseerd in bokslessen, loop dan even langs in t Klooster, Afrikaanderplein 7 of via check FB Boxing'82

Verder lezen

Meer nieuws
Liedjes van toen en nu

Janneke en Rick brengen met Jans Anders liedjes van vroeger en nu. In de binnentuin van Zuiderspoor in Afrikaanderwijk, wordt er meegezongen en meegedeind op hun muziek.

Ismail Güveç: samenwerking is nu extra belangrijk

Het spandoek is een uiting van de goede samenwerking die in deze Coronacrisis is ontstaan om bewoners in de Afrikaanderwijk een hart onder de riem te steken.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden