Een Wereldvakantie! in het Afrikaanderpark

31 juli 2020
Oog in oog staan met een (opblaasbare) leeuw? Swingen op Caribische muziek. Een heerlijk Surinaams hapje, Turkse thee… Zijn we op vakantie? Jazeker. Op Wéreldvakantie zelfs.

Afgelopen vrijdag was de eerste editie van “Een Wereldvakantie in Afri”. Rondom 'Ons Theehuis Afrikaanderpark' was het een gezellige drukte rondom de bingo, de muziek en de springkussens die speciaal voor de kinderen waren opgesteld.

Zomercampus010

De kids (en hun ouders) hadden het verdiend. De hele week stond in het teken van Zomercampus010. Een programma vol onderwijs, sport, kunst en cultuur. Tientallen kinderen hebben deze week meer dan hun best gedaan en hun laatste energie op de springkussens verloren. En we gaan verder. Vrijdag 31 juli staat de tweede editie op stapel. Deze avond staat 'Afri’s got talent' op het programma. Een talentenshow vol zang, dans en muziek. Natuurlijk zijn er ook weer springkussens en wordt het eten verzorgd door de African Queens.

Ga je mee op reis?

Woon je in de Afrikaanderwijk of in Katendrecht en wil je erbij zijn? Meld je dan aan bij mechtermeijer@stichtinghumanitas.nl. Kan je er niet bij zijn? Niet getreurd. Zolang de ZomerCampus duurt (en dat is de hele zomervakantie) kan je elke vrijdag vanaf 17:00 uur 'op Wereldvakantie’ in onze eigen wijk! Zet 7, 14, 21 en 28 augustus dus alvast in de agenda. Je bent meer dan welkom!

Verder lezen

Meer nieuws
De Botanische tuin van Afrikaanderwijk

In de Botanische Tuin Afrikaanderwijk lopen we door de tuin en vertelt Astrid welke planten we zien, zoals haar favoriete plant de Stekelwinde. Ze woont aan de andere kant van Rotterdam, maar is ook met grote regelmaat in deze tuin te vinden als coördinator.

Boxing '82 geeft kinderen zelfvertrouwen

Boxing '82 is een boksschool met een no-nonsense mentaliteit vertelt Diana. Haar ouders hebben de boksschool 50 jaar lang opgebouwd en hier hun hart en ziel ingestoken.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden