Carrie Jansen: 'Ik gun iedere wijk een caravan!'

24 juli 2019
Ooit heeft Carrie Jansen, sociaal advocate bij Meesters aan de Maas, gezegd dat ze wel voor iedere wijk een caravan zou willen. Een plek in je eigen buurt waar je binnen kan stappen met elke vraag. Achterin die caravan zitten mensen die je ter plekke verder kunnen helpen. Zo zorg je voor hulp dichtbij!

Op de kennissessie Infopleinen ontdekte Carrie als VIP-gast dat deze droom bijna is uitgekomen! In Feijenoord zijn namelijk wekelijks 6 Infopleinen verspreid over het gebied. Formulierenbrigadiers, taalverwijzers, vraagwijzerconsulenten, Jeugdfonds medewerkers en budgetcoaches zitten klaar om inwoners te ondersteunen bij allerlei vragen. Wij zijn trots op de inzet van iedereen het afgelopen half jaar! En toasten met alle collega's op een mooie zomer waarbij een aantal infopleinen gewoon open zijn, zie de openingstijden op de website van de magie van Feijenoord.

Volg je ons al Facebook? Kijk ook eens op onze Facebookpagina waar de magische verhalen uit het gebied Feijenoord worden verteld.

Verder lezen

Meer nieuws
Straatvoetballer Nasser El Jackson doet aftrap zomeractiviteiten Afrikaanderplein

Niemand anders dan de beroemde straatvoetballer Nasser El Jackson zorgde voor de kick-off van een zomerperiode vol met spectaculaire activiteiten op het Afrikaanderplein.

Update Zwemcampagne

Als onderdeel van de zwemcampagne hebben we met lokale ondernemers een kleurplatenwedstrijd georganiseerd. Via de kleurplatenwedstrijd konden kinderen uit de wijken in het gebied Feijenoord een fiets winnen.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden