Kick-off Sport en Cultuur Club Afrikaanderwijk

21 februari 2020
Binnenkort start Sport en Cultuur Club Afrikaanderwijk met een sportief en cultureel aanbod gegeven door aanbieders uit de wijk, voor de wijk!

Om u en de kinderen kennis te laten maken met de aanbieders van het naschoolse programma en de diverse activiteiten is er op DONDERDAG 27 FEBRUARI DE KICK-OFF VAN SPORT EN CULTUUR CLUB AFRIKAANDERWIJK. De kick-off is in Verzamelgebouw ‘t Klooster (Afrikaanderplein 7). Tussen 11.00 en 14.30 uur bent u van harte welkom in Verzamelgebouw ‘t Klooster voor een toelichting over Sport en Cultuur Club Afrikaanderwijk, onze clubgedachte en de activiteiten die dit jaar na schooltijd plaats gaan vinden.

PROGRAMMA
11.00 – 11.45 Informatiemoment ouders/verzorgers
11.45 – 12.00 Start Kick-off met acts aanbieders
12.00 – 14.00 Kinderen proberen alle activiteiten uit
14.00 – 14.30 Afsluiting met een leuke verassing

Het middagprogramma bestaat uit kennismakings-workshops, acts en lekkere hapjes. Tijdens de kick-off ontvangt u ook het programma en informatie over de inschrijving. Meld je nu aan of vraag meer informatie door een berichtje te sturen naar 06 40 20 54 84.

Het team van Sport en Cultuur Club Afrikaanderwijk ziet u graag op donderdag 27 februari!

Kosten: Geen kosten

Volg je ons al op Facebook? Volg en like Afrikaanderwijk Daagt Je Uit om op de hoogte te blijven van nieuws uit de wijk!

Verder lezen

Meer nieuws
Kick-off nieuwe aanpak Voortijdig Schoolverlaters

Bij de kick-off voor de nieuwe VSV-aanpak op Zuid sloegen verschillende partijen de handen ineen om tot een betere aanpak in het gebied Feijenoord te komen.

Dag van de Mantelzorg: Muziek doet wonderen!

Dag van de Mantelzorg op 4 november stond in het teken van de invloed van muziek op je hersenen. Het team van Miracles of music gaf muzikale tips om morgen al mee aan de slag te gaan. Zodat mantelzorgers en hun naasten meer gelukkige momenten kunnen ervaren.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden