Sabrina vraagt hulp bij een geweldig idee!

19 mei 2020
Om de bewoners van de Afrikaanderwijk van 75 jaar en ouder toch te kunnen spreken in Corona-tijd hebben we samen met betrokken buurtbewoners een aanbelactie bedacht. Gewoon even langs bij die ouderen die nu geen bezoek kunnen ontvangen. Als alternatief voor de 75+ huisbezoeken die normaal gesproken worden uitgevoerd.

Maar nu komt het..Dit is Sabrina. Sabrina heeft samen met haar moeder meegeholpen met de aanbelactie bij ouderen in de wijk. Dit op een hele grote afstand, wel zeker anderhalf meter. Toen zag Sabrina dat veel oudere mensen het erg leuk vonden om even met haar te kletsen. En toen bedacht ze een geweldig idee. Ze wil graag mooie tekeningen maken en deze bij alle ouderen in de brievenbus doen.

Natuurlijk lukt dat haar niet alleen en daarom roept hulp van andere kinderen in. En daar werken wij natuurlijk graag aan mee. Want als we allemaal een steentje bijdragen zoals Sabrina dan is niemand meer eenzaam!

Maak jij ook een tekening voor een oudere buurtbewoner?

Maak een mooie tekening met een mooie tekst. Bijvoorbeeld een leuk gedichtje, of iets wat je wilt vertellen aan degene waarvoor je de tekening maakt. Je kunt deze in de brievenbus doen van het Huis van de Wijk 't Klooster op het Afrikaanderplein 7.

Doe dit het liefst voor 15 juni. Sabrina en haar moeder zorgen dan samen dat alle ouderen in de wijk een mooie tekening in de bus krijgen. Elke week komen ze langs om de brievenbus te legen. Zo brengen we samen vrolijkheid rond. Wil je de tekening liever mailen, dan kan dat naar welzijn@stichtinghumanitas.nl met als onderwerp: Tekening Afrikaanderwijk.


Verder lezen

Meer nieuws
Ismail Güveç: samenwerking is nu extra belangrijk

Het spandoek is een uiting van de goede samenwerking die in deze Coronacrisis is ontstaan om bewoners in de Afrikaanderwijk een hart onder de riem te steken.

Samira zet zich in voor de Afrikaanderbuurt

De buurtmoeders van de Afrikaanderwijk zijn een gemotiveerde groep dames met veel energie en slagkracht. Vanuit het huis van de wijk maken ze deze dagen pakketjes voor bewoners die het nodig hebben.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden