Update Zwemcampagne

Als onderdeel van de zwemcampagne hebben we met lokale ondernemers een kleurplatenwedstrijd georganiseerd. Via de kleurplatenwedstrijd konden kinderen uit de wijken in het gebied Feijenoord een fiets winnen. Een paar honderd kinderen hebben meegedaan en er zijn 6 gelukkige winnaars!

De zwemcampagne is nu vol op stoom. Ruim 400 kinderen liggen nu in het water. En nog eens 900 kinderen staan op de wachtlijst. Per maand starten ongeveer 100 kinderen. De eerste 30 kinderen hebben inmiddels hun A-diploma! En een groot aantal ouders is inmiddels actief geworden in de wijk. Ook dat is goed om te zien!

Om goed contact te houden met de kinderen en hun ouders organiseren we door het jaar heen een aantal evenementen. Een van die evenementen was de kleurplatenwedstrijd. Deze week vond de prijsuitreiking van deze wedstrijd plaats. De gelukkige en trotse winnaars fietsen voortaan op hun prachtige fietsen door de wijken. Geheel in de stijl van hun wijken. Gefeliciteerd Isra (Kop van Zuid), Douae (Bloemhof), Yasmin (Hillesluis), Imayahanae (Kop van Zuid), Zahira (Feijenoord) en Nassim (Vreewijk) met jullie fietsen! Twee winnaars zijn toevallig. Gefeliciteerd Isra en Doua! En Nassim is er al bijna.

Op de foto van de winnaars staat de trotse zwemleraar Hakki met ‘zijn’ kinderen. De manier waarop het Afrikaanderbad de kinderen stimuleert om alles uit het zwemmen te halen is fantastisch. Wie weet dat uit alle kinderen die nu zwemmen over een paar jaar een toekomstige olympische medaillewinnaar komt? Alles op zwemgebied ligt nu open voor de kinderen uit Feijenoord!

Wil je op de hoogte blijven van winacties, evenementen en meer uit Feijenoord? Volg ons dan ook op Facebook

Verder lezen

Meer nieuws
Weet jij al wat je gaat doen deze zomervakantie?

Breakdance, draai de vetste beats of fotografeer je gek op het mooie Afrikaanderplein!

Kick-off Buurtconcerten North Sea Round Town in 't Klooster

Met onder andere optredens van Jules Deelder en Boris van der lek, Pierre et Les Optimistes en de groep Gospelprojekt was het wederom een prachtige avond in 't Klooster. De kick-off van de Buurtconcerten was er één om nooit meer te vergeten!

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden