Kick-off nieuwe aanpak Voortijdig Schoolverlaters

27 november 2019
Samen met de gemeente Rotterdam zetten wij onze schouders onder een verbeterde aanpak van de VSV. VSV staat voor voortijdig schoolverlaters. Dat is voor het gebied Feijenoord een belangrijk onderwerp. In november organiseerden wij samen een bijeenkomst, waar ook de collega’s van PIT010, Feyenoord (de club) en DOCK aanschoven. Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Speciaal voor de bijeenkomst werden er korte pitches gehouden door Feyenoord Welzijn, Nieuwe Banen en MDT op Zuid, allemaal sterke partijen met wie we graag samenwerken. Het was een interessante meeting. Maar dat kan ook niet anders met zoveel denkkracht en vooral door de toewijding die iedereen heeft om onze jongeren in Rotterdam een stapje verder te helpen. De lekkere hapjes achteraf, verzorgt door de 'Open Keuken' van het Klooster waren trouwens ook super lekker!

Volg je ons al op Facebook? Volg en like Afrikaanderwijk Daagt Je Uit om op de hoogte te blijven van nieuws uit de wijk!

Verder lezen

Meer nieuws
Dag van de Mantelzorg: Muziek doet wonderen!

Dag van de Mantelzorg op 4 november stond in het teken van de invloed van muziek op je hersenen. Het team van Miracles of music gaf muzikale tips om morgen al mee aan de slag te gaan. Zodat mantelzorgers en hun naasten meer gelukkige momenten kunnen ervaren.

Boeken, muziek en ontmoeten: Open Huis 't Klooster

Met de bibliotheek terug in de wijk, een waanzinnige goochelshow, fantastisch pianospel van een lokale muzikant en de heerlijke hapjes van de geweldige African Queens was het Open Huis van 't Klooster een geslaagde dag.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden