Bedankt lieve vrijwilligers van Humanitas! Op naar 2020!

19 november 2019
Bedankt lieve vrijwilligers van Humanitas! Bedankt voor al het moois dat jullie doen! Bedankt voor alle huisbezoeken die jullie dit jaar hebben afgelegd bij de 75-plussers van onze wijk. Op naar 2020!

Zonder vrijwilligers zouden velen niet kunnen zijn waar ze nu staan. Door jullie vrijwilligerswerk kan elke dag weer veel gebeuren in de wijken. In de Huizen en Huiskamers van de Wijk. Tijdens infopleinen, bijeenkomsten en evenementen. Als geweldige gastheer en -vrouw of als waardevolle baliemedewerker.

Wil je ook iets doen voor je wijk en lijkt het je leuk om ouderen te bezoeken? Meld je aan bij Fréderique de Rooij door te e-mailen naar fderooij@stichtinghumanitas.nl of bellen naar 06 - 33 36 92 87

Gevraagde beschikbaarheid: 1 dagdeel per week, start in maart en eind in november 2020

Volg je ons al op Facebook? Op onze pagina Bloemhof Daagt Je Uit (klik) houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes in Bloemhof.

Verder lezen

Meer nieuws
Open Tuin Ericaplein

Op woensdagmiddag 25 september was de Open Tuin Ericaplein. René, de tuinman van Bloemhof, bewoners en Humanitas werken samen hard om de tuin op te knappen en nieuw leven in te blazen. Het ziet er al mooi uit!

Humanitas aanwezig op Tentakelfestival in Bloemhof

Op 11 september stond Humanitas in Bloemhof als partner uit de wijk op het rondreizende Tentakelfestival. Naast alle activiteiten was het een mooie gelegenheid voor wijkpartners om zich te presenteren aan wijkbewoners.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden