Er wordt hard gewerkt in de Ericatuin

17 juni 2020
Buurman Hassan plukt druivenbladeren in de wijktuin, zodat zijn vrouw vanavond Dolma kan maken, als geschenk voor de familie in Nederland.

Afgelopen week is er weer hard gewerkt in de Ericatuin. De jonge planten en kruiden zijn in de grond gegaan. Samen met de buren maakt tuinman Kees er iets prachtigs van. Er is enorm veel planten- en kruidenkennis bij de bewoners van Bloemhof. Ze doen hun wijknaam eer aan!

Deze week gaan de rest van de kruiden in en de bloemen in de grond. Over een paar maanden kunnen we oogsten voor een heerlijke feestmaaltijd voor de buurt.

De buurvrouwen hebben alvast een heel lekker recept voor Courgettesoep!

Verder lezen

Meer nieuws
Restaurant Dolice brengt muziek

Duo Senay & Riza brengen met de Saz en trommel, muziek in Bloemhof. Vanaf balkons en gallerijen kunnen bewoners genieten van de klanken. Gepassioneerd verteld Senay wat muziek voor haar betekend; 'muziek is levensritme, het is een adem'.

Organisaties weten elkaar te vinden in Bloemhof

Afgelopen maanden werden er maaltijden rondgebracht in Bloemhof, bij ouderen of mensen die zelf echt de deur niet uit konden. Verschillende organisaties, initiatieven, bewoners en vrijwilligers wisten elkaar goed te vinden.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden