‘Ik wil dat het hier zo leuk wordt, dat mensen blijven’

20 september 2019
'Ik zie elke dag mensen die hun best doen voor de wijk, die klaarstaan voor hun medebewoners en er wat van willen maken. Dat geeft me energie en hoop voor de toekomst.' Aldus wijkregisseur Hammadi Ajmidar over de wijk Bloemhof in een interview met NPRZ (Nationaal Programma Zuid).

Waar hij eerst schrok is hij inmiddels Bloemhof schitterend gaan vinden. Maar er moet wel nog veel gebeuren. De wijk mag bijvoorbeeld schoner. Inmiddels is veel in gang gezet om Bloemhof mooier en leefbaarder te maken voor iedereen. Er is dus veel gaande! Lees het volledige interview op www.nprz.nl.


Bron: www.nprz.nl

Foto: www.nprz.nl

Volg je ons al op Facebook? Daar houden we ook op de hoogte van alle nieuws en activiteiten uit Bloemhof. Neem een kijkje op Bloemhof Daagt Je Uit!

Verder lezen

Meer nieuws
Doe mee met Theateratelier Bloemhof!

Elke dinsdagmiddag is in het Huis van de Wijk Irene het Theateratelier Bloemhof. Door middel van theater worden onderwerpen die in het dagelijks leven voorkomen. Kom je ook?

Nieuwe ontmoetingsruimte in Huis van de Wijk Irene

In het Huis van de Wijk Irene is de ontmoetingsruimte flink vernieuwd. De nieuwe inrichting geeft je dat fijne huiskamer gevoel waar je even lekker kan genieten van een heerlijk kop koffie.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden