Johan: Ik ga Coronaproof boterhammen smeren

4 mei 2020
Johan de Boterhammenman uit Bloemhof gaat 11 mei weer van start. Hij smeert 72 bammetjes per dag voor kinderen van Zuid vanuit huis van de wijk Irene. Na de meivakantie gaan de kinderen weer naar school. Dus het smeren gaat weer door en wordt vanaf nu Coronaproof gedaan!

Hij is hier 3 jaar geleden mee begonnen, nadat hij merkte dat zijn zoontje zijn lunch deelde met een klasgenootje. Na heel wat gepieker heeft hij besloten om er iets aan te doen. Ondertussen krijgt hij hulp van supermarkten, bedrijven en een vrijwilliger.

RTV Rijnmond sprak verder met Johan de Boterhammen man: Lees het volledige interview

Verder lezen

Meer nieuws
Voorproefje: de Vogelclub schildert nieuwe ruimte Irene

We zitten niet stil...Kijk onze prachtige nieuwe ruimte in huis van de wijk Irene. De sport-muziekruimte is door gezamenlijke inspanning grondig aangepakt. John en de mannen van de Vogelclub gingen voorop.

Bedankt lieve vrijwilligers van Humanitas! Op naar 2020!

Zonder vrijwilligers zouden velen niet kunnen zijn waar ze nu staan. Door hun vrijwilligerswerk kan elke dag weer veel gebeuren in de wijken. In de Huizen en Huiskamers van de Wijk. Tijdens infopleinen, bijeenkomsten en evenementen. Als geweldige gastheer en -vrouw of als waardevolle baliemedewerker. Bedankt voor al het moois dat jullie doen!

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden