Meer activiteiten in Bloemhof met Mo en Rinie

25 juni 2020
Rinie en Mohamed willen graag meer activiteiten en aandacht voor wijk Bloemhof. En niet een keer maar het liefst elke dag. Dat kan nu via de sport en cultuurclub Bloemhof! Waarom?

De kinderen die altijd al in de speelwinkel van Mo kwamen wisten al hoe leuk het is om lekker te bewegen en spelletjes te doen. Met de komst van Rini is er nog meer mogelijk en kunnen nog meer kinderen meedoen. Ben je tussen de 6 en 12+ jaar en wil je meedoen? Loop dan langs in de speelwinkel van Mo! sint andriesstraat 57. Of kom gelijk meedoen op een van de pleintjes in Bloemhof: Oleanderplein, Erikaplein en Violierplein. Deelname is kostenloos Voor het complete programma digitale agenda van jouw wijk: https://www.magievanfeijenoord.nl/agenda

Verder lezen

Meer nieuws
Er wordt hard gewerkt in de Ericatuin

Buurman Hassan plukt druivenbladeren in de wijktuin, zodat zijn vrouw vanavond Dolma kan maken, als geschenk voor de familie in Nederland.

Restaurant Dolice brengt muziek

Duo Senay & Riza brengen met de Saz en trommel, muziek in Bloemhof. Vanaf balkons en gallerijen kunnen bewoners genieten van de klanken. Gepassioneerd verteld Senay wat muziek voor haar betekend; 'muziek is levensritme, het is een adem'.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden