Meester Mo is er voor iedereen

25 september 2020
Mohammed, ook wel bekend als Meester Mo, kent zo’n beetje alle jongeren en veel van hun ouders in Bloemhof. Al jaren is hij actief op het Bloemhofplein met zijn ‘Speelwinkel’.

Een klein pandje op het Oleanderplein met grote impact voor kinderen én hun ouders. Want terwijl de kinderen spelen kunnen ze er ook terecht voor vragen, spreken de ouders over de opvoeding van de kinderen en komen de grotere broers ook nog steeds langs. En zo houdt Mo ook vinger aan de pols als het gaat om burenruzies engedoe tussen groepen jongeren onderling. Hierin werkt hij samen met zijn collega’s in de wijk maar ook met politie en handhaving. En als dat nog niet genoeg is, leidt hij nu jongeren in de wijk op om activiteiten te begeleiden in de wijkvereniging, Sport en Cultuurclub Bloemhof.

En nu veel van de kleine kinderen die eerst in de speelwinkel kwamen teeners zijn geworden zet Mohammed zijn activiteiten ook door voor deze groep. In wat als werktitel de ‘jongerenhub’ heet. Medio oktober is de opening.

Open Rotterdam maakte dit mooie filmpje dat wij graag delen. Echte Magie..in Feijenoord!

Verder lezen

Meer nieuws
Enthousiaste kinderen bij kick-off SCC Bloemhof

Afgelopen woensdag 9 september trokken alle kinderen van de Pantarijnschool en hun ouders naar Huis van de Wijk Irene in Bloemhof. Die middag was namelijk de Kick-off van de Sport & Cultuur Club (SCC) Bloemhof.

Tante Annie maakt van Bloemhof een feestje

Annie is de de drijvende kracht achter speeltuin de Regenboog in Bloemhof. Maar dat is niet het enige. Annie is altijd bezig, altijd creatief. Kleding maken, naaicursus hier, knutselworkshop daar. Een echte duizendpoot met een groot sociaal hart.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden