Voorproefje: de Vogelclub schildert nieuwe ruimte Irene

1 mei 2020
Before and after. We zitten niet stil...Kijk onze prachtige nieuwe ruimte in huis van de wijk Irene.
De sport-muziekruimte is door gezamenlijke inspanning grondig aangepakt. John en de mannen van de Vogelclub gingen voorop.

Waarom? Huis van de wijk Irene is er voor iedereen maar ook steeds meer voor een jonge doelgroep. Dit zijn de kinderen van de wijkvereniging Bloemhof die komen sporten en bewegen, knutselen en aan toneel doen. De Sport- en Cultuurclub Bloemhof, zoals de wijkvereniging officieel heet, startte net voor de Coronacrisis. Nu de scholen weer open gaan bekijken we wanneer ook deze activiteiten weer kunnen opstarten.

Irene is er in ieder geval klaar voor. Dankzij de gouden handen van John de klusjesman en de vakkundige schilders van de Vogelclub. Er komt een leeshoek voor de kinderen en je kunt voortaan heerlijk werken of overleggen boven in Irene. De vogelclub huurt jaarlijks een ruimte in Irene. Zo ontstond het gesprek. In ruil voor korting op de huur zetten de heren zich dagen achtereen in met een schitterend resultaat. Kom een kijkje nemen als we binnenkort weer open mogen. Tot die tijd houden we jullie in spanning.

Verder lezen

Meer nieuws
Bedankt lieve vrijwilligers van Humanitas! Op naar 2020!

Zonder vrijwilligers zouden velen niet kunnen zijn waar ze nu staan. Door hun vrijwilligerswerk kan elke dag weer veel gebeuren in de wijken. In de Huizen en Huiskamers van de Wijk. Tijdens infopleinen, bijeenkomsten en evenementen. Als geweldige gastheer en -vrouw of als waardevolle baliemedewerker. Bedankt voor al het moois dat jullie doen!

Open Tuin Ericaplein

Op woensdagmiddag 25 september was de Open Tuin Ericaplein. René, de tuinman van Bloemhof, bewoners en Humanitas werken samen hard om de tuin op te knappen en nieuw leven in te blazen. Het ziet er al mooi uit!

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden