Schoonmaakactie Bloemhof

13 juli 2020
Twee weken geleden hebben de kinderen van Bloemhof de handen ineen geslagen om hun wijk grondig schoon te maken. Veel kinderen vinden het afval op straat een van de grootste problemen van Bloemhof en daarom organiseerden zij een schoonmaakactie.

Meester Mohammed regelde knijpers, bezems, scheppen en vuilniszakken en ze gingen met wel 35 kinderen van verschillende leeftijden op pad. De vangst: 10 grote volle zakken vuil. De kinderen waren verbaasd over wat mensen allemaal op straat gooien. Samen hebben ze afgesproken dat ze dit vaker willen doen. Om de 6 weken is hun streven. Houd de berichtgeving hierover in de gaten. Meester Mohammed zal een oproep doen via de Speelwinkel. Iedereen is welkom, samen voor een schone wijk!

Verder lezen

Meer nieuws
Meer activiteiten in Bloemhof met Mo en Rinie

Rinie en Mohamed willen graag meer activiteiten en aandacht voor wijk Bloemhof. En niet een keer maar het liefst elke dag. Dat kan nu via de sport en cultuurclub Bloemhof! Waarom?

Er wordt hard gewerkt in de Ericatuin

Buurman Hassan plukt druivenbladeren in de wijktuin, zodat zijn vrouw vanavond Dolma kan maken, als geschenk voor de familie in Nederland.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden