Schoonmaakactie Bloemhof

13 juli 2020
Twee weken geleden hebben de kinderen van Bloemhof de handen ineen geslagen om hun wijk grondig schoon te maken. Veel kinderen vinden het afval op straat een van de grootste problemen van Bloemhof en daarom organiseerden zij een schoonmaakactie.

Meester Mohammed regelde knijpers, bezems, scheppen en vuilniszakken en ze gingen met wel 35 kinderen van verschillende leeftijden op pad. De vangst: 10 grote volle zakken vuil. De kinderen waren verbaasd over wat mensen allemaal op straat gooien. Samen hebben ze afgesproken dat ze dit vaker willen doen. Om de 6 weken is hun streven. Houd de berichtgeving hierover in de gaten. Meester Mohammed zal een oproep doen via de Speelwinkel. Iedereen is welkom, samen voor een schone wijk!

Verder lezen

Meer nieuws
Er wordt hard gewerkt in de Ericatuin

Buurman Hassan plukt druivenbladeren in de wijktuin, zodat zijn vrouw vanavond Dolma kan maken, als geschenk voor de familie in Nederland.

Restaurant Dolice brengt muziek

Duo Senay & Riza brengen met de Saz en trommel, muziek in Bloemhof. Vanaf balkons en gallerijen kunnen bewoners genieten van de klanken. Gepassioneerd verteld Senay wat muziek voor haar betekend; 'muziek is levensritme, het is een adem'.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden