Tante Annie maakt van Bloemhof een feestje

3 september 2020
Annie is de de drijvende kracht achter speeltuin de Regenboog in Bloemhof. Maar dat is niet het enige. Annie is altijd bezig, altijd creatief. Kleding maken, naaicursus hier, knutselworkshop daar. Een echte duizendpoot met een groot sociaal hart.

Daarom werken we nauw samen met Annie. Samen met haar en andere betrokken bewoners hebben we speeltuin de Regenboog opgeknapt en worden er steeds meer activiteiten georganiseerd. De Regenboog is onderdeel van een steeds groter wordend wijknetwerk in Bloemhof. De Speelwinkel van Mohammed aan het Oleanderplein hoort hier bijvoorbeeld ook bij en ook het wijkpastoraat en de Ericatuin.

Ook in de vakantieperiode is Annie actief in haar buurt en zorgt ze voor gezelligheid. Dit bleef niet ongezien en werd opgepikt door dagblad Trouw! Go Annie! Lees hier het artikel.

Verder lezen

Meer nieuws
Schoonmaakactie Bloemhof

Twee weken geleden hebben de kinderen van Bloemhof de handen ineen geslagen om hun wijk grondig schoon te maken. Veel kinderen vinden het afval op straat een van de grootste problemen van Bloemhof en daarom organiseerden zij een schoonmaakactie.

Er wordt hard gewerkt in de Ericatuin

Buurman Hassan plukt druivenbladeren in de wijktuin, zodat zijn vrouw vanavond Dolma kan maken, als geschenk voor de familie in Nederland.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden