Humanitas aanwezig op Tentakelfestival in Bloemhof

2 oktober 2019
Dit jaar was de 6de editie van het kunst- en theaterfestival Tentakel. Humanitas stond op 11 september in Bloemhof als partner uit de wijk op het rondreizende festival. Naast het culturele aanbod voor de jeugd waar theater, goochelaars, sport en speel deel van uitmaakten was het een mooie gelegenheid voor wijkpartners om zich te presenteren aan wijkbewoners.

Dat moment hebben we aangegrepen om Huis van de Wijk Irene, de Kleine Villa en Mo’s speelwinkel beter te belichten en zo onder de aandacht van bewoners te brengen. Want wat doet het Huis van de Wijk Irene zoals in de wijk, en wie zitten er in de Kleine Villa? Wat kan je nou allemaal doen in speeltuin de Regenboog? Dat zijn allemaal pareltjes in de wijk die meer aandacht mogen krijgen. En dat begint in de wijk met haar wijkbewoners.

Door onze aanwezigheid op het festival hebben we bezoekers en wijkbewoners kunnen vertellen over al deze mooie plekken in Bloemhof. En hoe we hier samen met wijkpartners invulling aan geven. Het was goed om erbij te zijn!

Volg je ons al op Facebook? Volg en like Bloemhof Daagt Je Uit om op de hoogte te blijven van nieuws uit de wijk!

Verder lezen

Meer nieuws
‘Ik wil dat het hier zo leuk wordt, dat mensen blijven’

In een interview met NPRZ vertelt wijkregisseur Hammadi over zijn werk in de wijk Bloemhof. Hij wilt dat het zo leuk wordt, dat mensen blijven.

Doe mee met Theateratelier Bloemhof!

Elke dinsdagmiddag is in het Huis van de Wijk Irene het Theateratelier Bloemhof. Door middel van theater worden onderwerpen die in het dagelijks leven voorkomen. Kom je ook?

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden