Doe mee met Theateratelier Bloemhof!

27 augustus 2019
Elke dinsdagmiddag komt een groep bewoners samen in Huis van de Wijk Irene. Door middel van theater hebben we het over onderwerpen die spelen, in de stad en in ons dagelijks leven. We brengen met elkaar verhalen in beeld over relaties, je alleen voelen, stigma’s, gezondheid, discriminatie, geluk en nog veel meer. Samen werken we toe naar een presentatie over dingen die wij belangrijk vinden.

Bij Theateratelier Bloemhof leer je nieuwe mensen kennen en werk je aan je zelfvertrouwen. We maken plezier en voeren goede gesprekken die ons verder op weg helpen.

Vanaf september kunnen er weer nieuwe mensen instromen. Iedereen is van harte welkom, ervaring is niet nodig. Kom langs op dinsdagmiddag in Huis van de Wijk Irene (Oudelandstraat 75)! Om 13.00 uur lunchen we gezamenlijk en van 14.00 tot 16.30 uur gaan we aan de slag.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Formaat via telefoonnummer 010-452 40 45 of stuur een e-mail naar thamar@formaat.org.

Volg je ons al op Facebook? Op onze pagina Bloemhof Daagt Je Uit (klik) houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes in Bloemhof.

Verder lezen

Meer nieuws
Nieuwe ontmoetingsruimte in Huis van de Wijk Irene

In het Huis van de Wijk Irene is de ontmoetingsruimte flink vernieuwd. De nieuwe inrichting geeft je dat fijne huiskamer gevoel waar je even lekker kan genieten van een heerlijk kop koffie.

Taalles en knutselen met Hanane

Hanane en haar man Faouzi wonen samen met hun kinderen in de Rotterdamse wijk Bloemhof waar zij als het ware hun steentje bijdragen aan een mooiere maatschappij.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden