Themabijeenkomsten: Ouder & Kind

12 juni 2019
Woont u in de wijk Bloemhof en heeft u kinderen? Dan zijn de themabijeenkomsten “Ouder- en kindochtend” interessant voor u.

Als ouder loopt u wellicht tegen onderwerpen die u vervolgens bezighouden. Samen met u willen wij hierover in gesprek gaan. Tijdens iedere bijeenkomst nodigen wij een spreker uit die uw vragen kan beantwoorden over het onderwerp.

We zien u graag op onze themabijeenkomsten in de Speelwinkel aan de Sint Andriesstraat 57. De kinderen zijn ook van harte welkom. De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • 18 juli: Lezen met je kind
  • 12 september
  • 24 oktober
  • 5 december

Komt u ook? Wij zetten alvast de koffie, thee, koekjes en fruit klaar. Heeft u meer informatie nodig? Dan kunt contact opnemen met Frederique de Rooij door te e-mailen naar FdeRooij@stichtinghumanitas.nl.

Verder lezen

Meer nieuws
Veel reacties op ‘boterhammen-man’

Johan Muurlink staat in Bloemhof ook wel bekend als Johan de boterhammenman. Sinds afgelopen jaar smeert hij elke schooldag in Huis van de Wijk Irene de boterhammen voor kinderen die van huis uit geen lunch meekrijgen.

Brillante: vintage mode in Bloemhof

Dankzij een groep toegewijde buurtbewoners is tweedehands kledingwinkel Brillante een leuke plek, met betaalbare vintage kleding voor zowel jong als oud. Ook zijn er handgemaakte accessoires te koop.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden