Griepprik en antwoord op je vragen!

13 november 2020
Wat doe je als er 700 wijkbewoners in Huis van de Wijk Irene binnen komen om hu griepprik te halen? Gelijk een senioren-infoplein organiseren natuurlijk!

Niet iedereen die de oproep voor de griepprik heeft ontvangen was komen opdagen, maar er waren zeker genoeg mensen die we meteen konden informeren over onze hulplijn. Daarnaast waren er mensen die vragen hadden over van alles en nog wat rondom schulden, werk en taal dus dit is meteen opgepakt. Zuster Fleur van Humanitas die normaal gesproken met zaken rondom mantelzorg bezig is draaide een dag mee met de huisartsen en assistenten. Zo kwamen we weer extra in contact met veel bewoners in Feijenoord.

Verder lezen

Meer nieuws
Jongerenhubs in aantocht

Om ervoor te zorgen dat jongeren hun vrije tijd op een leuke manier besteden, zijn we op een aantal locaties in de wijk Feijenoord bezig met de uitbreiding van de programmering voor deze doelgroep.

Meester Mo is er voor iedereen

Mohammed, ook wel bekend als Meester Mo, kent zo’n beetje alle jongeren en veel van hun ouders in Bloemhof. Al jaren is hij actief op het Bloemhofplein met zijn ‘Speelwinkel’.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden