Nieuws overzicht

Nieuw programma Sport en Cultuur Feijenoord online

Vanaf maandag 9 maart starten de nieuwe activiteiten voor Sport en Cultuur Club Feijenoord! Kinderen zich vanaf woensdag 12 februari inschrijven.

Game-time in Feijenoord

Samen met stichting Werkteam Feyenoord en House of Esports organiseert Humanitas iedere zaterdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur een jongerenavond rondom gamen en spellen bij House of Esports aan de Persoonsdam 139. De avond is een ontmoetingsmoment voor jongeren vanaf 13 jaar uit de omliggende wijken.

De Politiekids aan de slag

Afgelopen vrijdag hebben een 30-tal kinderen van de Agnesschool en de Nieuwe Haven meegedaan aan het project Politiekids. De wijkagent uit Feijenoord, Ed Shew-A-Tjon, leerde de kinderen de eerste kneepjes van het politievak.

Jongeren Talentendag in Feijenoord

Talenten ontdekken en weten wat er voor nodig is om die verder te ontwikkelen. Zodat het wonen in Feijenoord nog mooier wordt. Op 23 oktober is het Jongeren Talentendag in de wijk Feijenoord.

In gesprek met bewoners over kind zijn in Feijenoord

Wat moet er in Feijenoord gebeuren om het een wijk te laten zijn waar je je kind graag op laat groeien? Met die vraag gaan 10 studenten van de Hogeschool Rotterdam binnenkort de boer op in de wijk Feijenoord.

Start Sport en Cultuur Club Feijenoord

Wat straks voor alle kinderen in Rotterdam-Zuid mogelijk moet zijn is nu al realiteit in Feijenoord. Vanaf nu kunnen de kinderen van de Agnesschool meedoen aan allerlei naschoolse activiteiten. De extra lesuren die voor veel scholen in Rotterdam-Zuid sinds dit schooljaar geldt worden op deze manier zo goed mogelijk ingevuld.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden