Nieuws overzicht

Jongeren Talentendag in Feijenoord

Talenten ontdekken en weten wat er voor nodig is om die verder te ontwikkelen. Zodat het wonen in Feijenoord nog mooier wordt. Op 23 oktober is het Jongeren Talentendag in de wijk Feijenoord.

Start Sport en Cultuur Club Feijenoord

Wat straks voor alle kinderen in Rotterdam-Zuid mogelijk moet zijn is nu al realiteit in Feijenoord. Vanaf nu kunnen de kinderen van de Agnesschool meedoen aan allerlei naschoolse activiteiten. De extra lesuren die voor veel scholen in Rotterdam-Zuid sinds dit schooljaar geldt worden op deze manier zo goed mogelijk ingevuld.

Start Checkpoint Ouder Worden in Feijenoord

Vanaf 23 september vindt elke maand het Checkpoint Ouder worden plaats in Huis van de Wijk De Dam.

Opening House of Esports

Sven de Langen, wethouder Volksgezondheid, Zorg, Ouderen en Sport van de gemeente Rotterdam was aanwezig bij de feestelijke opening van House op Esports in de wijk Feyenoord.” 150 jongeren uit de wijk hadden die middag genoten van gamen en spelletjes in de sporthal aan de Persoonsdam in Feijenoord.

Kom maar op met je idee!

Bent u actief in de buurt? Of heeft u een leuk idee voor de buurt die u graag zou willen uitvoeren maar niet weet waar u moet beginnen? Kom dan donderdag 13 juni 2019 naar de bewonersbijeenkomst.

Senioren sporten in de wijk

Dit voorjaar zijn er weer verschillende sportactiviteiten voor senioren gestart in de wijk.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden