Game-time in Feijenoord

22 januari 2020
Samen met stichting Werkteam Feyenoord en House of Esports organiseert Humanitas iedere zaterdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur een jongerenavond rondom gamen en spellen bij House of Esports aan de Persoonsdam 139. De avond is een ontmoetingsmoment voor jongeren vanaf 13 jaar uit de omliggende wijken.

Onder professionele begeleiding kunnen de jongeren gamen en tegelijkertijd ook terecht met eventuele vragen. Vanaf februari staat er iedere maand een actueel thema centraal dat door jongeren zelf wordt aangedragen. En wordt er hulp en ondersteuning geboden bij keuzes omtrent werk, opleiding of andere vormen van dagbesteding. Voor vragen kan contact opgenomen worden met Yusuf Can ( 06 - 14 17 19 79)

Iedere woensdagmiddag is er bij House of Esports een inloop voor basisschoolkinderen (Game-Time) tussen 14.00 en 17.00 uur. Aanmelden hiervoor kan via House of Esports.

Volg je ons al op Facebook? Daar houden we je op de hoogte van al het nieuws uit de wijk!

Verder lezen

Meer nieuws
De Politiekids aan de slag

Afgelopen vrijdag hebben een 30-tal kinderen van de Agnesschool en de Nieuwe Haven meegedaan aan het project Politiekids. De wijkagent uit Feijenoord, Ed Shew-A-Tjon, leerde de kinderen de eerste kneepjes van het politievak.

Jongeren Talentendag in Feijenoord

Talenten ontdekken en weten wat er voor nodig is om die verder te ontwikkelen. Zodat het wonen in Feijenoord nog mooier wordt. Op 23 oktober is het Jongeren Talentendag in de wijk Feijenoord.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden