Nieuws overzicht

Museum Boijmans in huis van de wijk Hillevliet

Team Welzijn van Humanitas is blij en trots dat vanaf begin 2020 Museum Boijmans van Beuningen zijn intrek neemt in Hillevliet 90, het huis van de wijk in Hillesluis.

Kick-off Sport en Cultuur Club Hillesluis

Bijna 170 kinderen van de Savornin Lohmanschool en Basisschool Willem van Oranje kregen een voorproefje van Sport en Cultuur Club Hillesluis. De club voorziet in samenwerking met beide scholen en lokale aanbieders van sport, kunst en cultuur in de extra lesuren die sinds dit schooljaar gelden voor veel basisscholen in Rotterdam-Zuid.

Virtual Reality-brillen nemen ouderen in Feijenoord mee op reis!

Hoe mooi is het om een boswandeling te maken, eindelijk op de ski’s te staan of een bezoek aan je geboortedorp ergens ver weg te brengen? Door de Virtual Reality-brillen is dit mogelijk. Humanitas nodigde de Rotterdamse ondernemer Maya VR uit.

Chinese dansgroep viert verhuizing naar Hillesluis

De Chinese dansgroep is van Huis van de Wijk Oleander in Bloemhof naar de Hillevliet in Hillesluis verhuisd. Dit vonden zij reden genoeg voor een feestje.

Barbecue voor de vrijwilligers in Hillesluis

Alle vrijwilligers van het Huis en de Huiskamers van de Wijk in Hillesluis hebben genoten van hun welverdiende barbecue. Het was gezellig!

Pleinfeest Stichtseplein succesvol en druk bezocht

Op woensdag 17 juli konden ouders en kinderen genieten van alle festiviteiten op het Stichtseplein in Hillesluis. Terwijl de ouders genoten van alle lekkernijen speelden de kinderen vrolijk verder op het feestelijke plein.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden