Nieuws overzicht

Virtual Reality-brillen nemen ouderen in Feijenoord mee op reis!

Hoe mooi is het om een boswandeling te maken, eindelijk op de ski’s te staan of een bezoek aan je geboortedorp ergens ver weg te brengen? Door de Virtual Reality-brillen is dit mogelijk. Humanitas nodigde de Rotterdamse ondernemer Maya VR uit.

Chinese dansgroep viert verhuizing naar Hillesluis

De Chinese dansgroep is van Huis van de Wijk Oleander in Bloemhof naar de Hillevliet in Hillesluis verhuisd. Dit vonden zij reden genoeg voor een feestje.

Barbecue voor de vrijwilligers in Hillesluis

Alle vrijwilligers van het Huis en de Huiskamers van de Wijk in Hillesluis hebben genoten van hun welverdiende barbecue. Het was gezellig!

Pleinfeest Stichtseplein succesvol en druk bezocht

Op woensdag 17 juli konden ouders en kinderen genieten van alle festiviteiten op het Stichtseplein in Hillesluis. Terwijl de ouders genoten van alle lekkernijen speelden de kinderen vrolijk verder op het feestelijke plein.

Vrijwilligerswerk door studenten

Vijf studenten van havenbedrijf STC hebben samen met o.a. Humanitas en Jongeren Op Zuid activiteiten georganiseerd voor jongeren in Hillesluis.

Van leesactiviteit naar kinderbieb

Sinds december komen elke woensdagmiddag buurtmoeders bijeen in Huis van de Wijk Het Riederkwartier om samen met kinderen boeken te lezen.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden