Chinese dansgroep viert verhuizing naar Hillesluis

19 juli 2019
Door de sluiting van het Huis van de Wijk Oleander in Bloemhof moest de Chinese dansgroep verhuizen naar de Hillevliet in Hillesluis. Zij vonden de verhuizing een goede reden voor een feestje in hun nieuwe onderkomen. Hoe kan iemand ze ongelijk geven?

Tijdens de eerste bijeenkomst in het Huis van de Wijk Hillevliet hebben zij de kans gegrepen om dit te vieren. Ondanks het afscheid van hun oude plekje. Zij gaan volledig voor een mooi en positief begin in dit huis.

Onder het genot van allerlei huisgemaakte lekkernijen uit de Chinese keuken hebben maar liefst 50 vrouwen van de dansgroep ervoor gezorgd dat zij zich nu al thuis voelen. Hun gastvrijheid overtrof alle voorbijgangers. Iedereen werd uitgenodigd om ook hun kook- en bakkunsten uit te proberen.

Als Huis van de Wijk vonden wij natuurlijk dat hun enthousiasme, vrolijk- en vriendelijkheid een cadeautje en bloemetje verdiende. Deze hebben zij hartelijk in ontvangst genomen. Welkom, Rotterdam Chinese Women's Association, in jullie nieuwe huis!

Kijk voor meer foto's op onze Facebook pagina Hillesluis Daagt Je Uit!

Verder lezen

Meer nieuws
Barbecue voor de vrijwilligers in Hillesluis

Alle vrijwilligers van het Huis en de Huiskamers van de Wijk in Hillesluis hebben genoten van hun welverdiende barbecue. Het was gezellig!

Pleinfeest Stichtseplein succesvol en druk bezocht

Op woensdag 17 juli konden ouders en kinderen genieten van alle festiviteiten op het Stichtseplein in Hillesluis. Terwijl de ouders genoten van alle lekkernijen speelden de kinderen vrolijk verder op het feestelijke plein.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden