Oni oni: Move your ass

8 juni 2020
Tijdens deze BalkonParade met Cubaanse dansschool Oni Oni Mundo Cubano, worden de heupen losgegooid bij 't Kopblok in Hillesluis. Aniel en Özlem nemen je mee met Cubaanse muziek en geven uitleg over de danspasjes.

De Cubaanse Aniel danst al zijn hele leven en gaf normaal elke maandag dansles in 't Klooster in Afrikaanderwijk van 19.00 tot 21.00. Ze hopen dat alles snel weer normaal mag worden. Muziek, dans gaat over connectie en is belangrijk! Ze hebben er in ieder geval een feestje van gemaakt in Hillesluis en waren blij hier onderdeel van te kunnen zijn.

Verder lezen

Meer nieuws
Pleinactiviteiten van start in Hillesluis

Op het Willem van Oranjeplein is elke dinsdag van 15:30 tot 17:00 uur theaterles. Er is muziek, er wordt gekrijt, mooie bellen vliegen door de lucht en er wordt gedanst.

Nezos: ik gebruik deze tijd om veel bewoners te ontmoeten

Nezos versterkt sinds 1 april het team van Hillesluis als wijkregisseur. 'Een gek tijdstip om in deze functie te stappen'; vertelt Nezos. 'Door deze Corona-periode liggen een heel aantal activiteiten stil en ik heb juist veel zin om de bewoners te ontmoeten en samen aan de slag te gaan'.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden