Open Rotterdam test de Corona-hulp-bakfiets

25 januari 2021
Drie keer in de week staat de corona-bakfiets op verschillende plekken in Feijenoord. Deze is in het leven geroepen, omdat de Huizen van de Wijk gesloten zijn. Om toch in contact te blijven met de bewoners gaan medewerkers van Humanitas met deze bakfiets de straat op.

Dit kwam ook onder de aandacht bij OPEN Rotterdam. Zij liepen afgelopen week een dagje mee met Said en Angelo, medewerkers van Humanitas. Ze stonden bij de Hillevliet in Hillesluis, waar op dit moment ook de Testbus staat, waar je je gratis kunt laten testen op Corona. Ook bewoners van Hillesluis wordt gevraagd hoe zich redden in deze gekke tijd. Hieronder kan je de aflevering terugkijken.

Heb je zelf vragen over financiën, werk of zoek je een belmaatje? Kijk dan eens op onze hulppagina!

Verder lezen

Meer nieuws
Een gezonde maaltijd en muziek, daar zorgt Senay voor

Dat een pandemie ook mooie verhalen met zich meebrengt, hebben we de afgelopen maanden gemerkt. Voorbeelden hiervan zijn de bereidheid om mensen, die het moeilijk hebben, onbaatzuchtig te helpen.

Online dineren met onbekenden

Sinds een jaar heeft museum Boijmans van Beuningen zijn intrek genomen in huis van de wijk Hillevliet. Het is géén museumdependance, maar een ontmoetingsplaats waar bewoners, leerlingen en talentvolle makers samenkomen, zelf activiteiten kunnen organiseren of eraan deel kunnen nemen.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden