Pleinactiviteiten van start in Hillesluis

5 juni 2020
Op het Willem van Oranjeplein is elke dinsdag van 15:30 tot 17:00 uur theaterles. Er is muziek, er wordt gekrijt, mooie bellen vliegen door de lucht en er wordt gedanst.

Enthousiast vertelt Malika Vermeij over haar start met de plein activiteiten in Hillesluis. Ze vindt het geweldig om te doen. Malika is theatermaker en theaterdocent bij Jeugdtheater Hofplein. De kinderen komen vaak vanuit school, meedoen met haar theaterles. Wil je ook meedoen? Kom dan dinsdag gezellig langs op het Willem van Oranjeplein. We zien je graag om 15:30!

Wist je trouwens dat er nog meer leuke pleinactiviteiten zijn? Op donderdag kun je van 15:30 tot 17:00 uur Taekwondo doen. Abdul Kwan geeft je dan les op het Willem van Oranjeplein.

Verder lezen

Meer nieuws
Nezos: ik gebruik deze tijd om veel bewoners te ontmoeten

Nezos versterkt sinds 1 april het team van Hillesluis als wijkregisseur. 'Een gek tijdstip om in deze functie te stappen'; vertelt Nezos. 'Door deze Corona-periode liggen een heel aantal activiteiten stil en ik heb juist veel zin om de bewoners te ontmoeten en samen aan de slag te gaan'.

Roos belt, ook nu ze thuis moet blijven

Roos is al jaren een actieve bewoner in Hillesluis. En hoewel ze nu niet meer de deur uit kan, belt ze iedere dag naar haar buurtgenoten voor een praatje, om ze even een hart onder de riem te steken.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden