The Young Digitals nu ook in Hillesluis

12 oktober 2020
Maandag 28 september is de opleiding Online Marketing van de Young Digitals gestart in huis van de wijk de Hillevliet. Deze gratis opleiding is bedoeld voor jongeren van 18-27 jaar zonder opleiding die wat tegenslagen hebben ervaren in hun leven.

Op de opening in huis van de wijk de Hillevliet sprak Prins Constantijn de gasten ‘digitaal’ toe

Doordat de Young Digitals (YD) in de Hillevliet zijn gehuisvest wordt in eerste instantie via social media getarget op jongeren uit Feijenoord. In 10 weken krijgen ze de basis mee voor een baan in digitale marketing. Wanneer met goed gevolg afgerond kunnen ze zelfs in dienst komen bij YD waar ze werkervaring op gaan doen. Door in het huis van de wijk te zitten komen ook andere samenwerking tot stand. Zo maakt de huidige klas een website voor het nieuwe depot van Boijmans van Beuningen. Dit is ook een partner van Humanitas en en huurder in het huis van de wijk.

Ben je geinteresseerd in de opleiding tot online marketier, Voor meer informatie kan je terecht op de facebookpagina of de website van The Young Digitals.

Verder lezen

Meer nieuws
Schilderen bij Boijmans en taekwondo met Abdel Kwan!

Wat een gezellige drukte was het deze week in het huis van de wijk Hillevliet. De 160 kinderen van de Savornin Lohmanschool en de basisschool Willem van Oranje, konden deze dag meedoen met allerlei activiteiten tijdens de Kick-off van de Sport & Cultuur Club (SCC) Hillesluis.

Met Zomercampus010 en Humanitas de zomer in.

De kinderen van Hillesluis vervelen zich niet tijdens de vakantie!

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden