BIZ Hart van Katendrecht sterke samenwerking

BIZ voor een sterke samenwerking
De ondernemers van het Deliplein en de omgeving zijn zich bewust van de naderende ontwikkelingen en de potentie van het gebied, maar ook van de grilligheid. De ondernemers willen hun gebied gezamenlijk aantrekkelijker en leefbaarder maken. Echter, dit kan alleen als zij samenwerken, er een structureel budget beschikbaar is en freeriders worden tegengegaan.

Vier doelen
De ondernemers hebben de volgende vier doelen vastgesteld om als BIZ gezamenlijk te investeren in een duurzame toekomst voor het Hart van Katendrecht:

  1. De samenwerking tussen de ondernemers in het gebied en op de Wilhelminapier intensiveren.
  2. Meer grip/invloed krijgen op/bij verdere ontwikkelingen in het gebied.
  3. Het Deliplein & omgeving aantrekkelijk, onderscheidend en herkenbaar profileren en positioneren bij relevante doelgroepen.
  4. Extra (bij het karakter van de buurt en de verwachtingen van de bezoekers passende) levendigheid en bedrijvigheid bevorderen in het gebied.

Andere initiatieven

Meer initiatieven
Verhalenhuis Belvédère

Verhalenhuis Belvédère wil door middel van kunst, cultuur en (persoonlijke) verhalen zo veel mogelijk mensen met elkaar en met de stad verbinden.

Cobana - VinoFera.nl: bewoners van de Cobana

Een groep van meer dan tien enthousiaste vrijwilligers zetten zich in voor ouderen in de wijk. Young professional, woonachtig in Cobana aan het begin van de Kaap en vol energie om zich dagelijks in te zetten voor onder andere de ouderen in de wijk. Bijzonder? Ja omdat vele aan het begin staan van een onderneming of carrière die alle aandacht vergt.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden