Kaapse Kringen

De Kaapse Kringen (opgericht door Marianne Ketting) wil initiatieven ontwikkelen en ondersteunen, o.a. door een internetplatform te realiseren waar vraag en aanbod gekoppeld worden, door maandelijkse Kaapse Kringen-bijeenkomsten te organiseren maar vooral door te putten uit het enorme hoeveelheid expertise op cultureel en organisatorisch vlak die op de Kaap aanwezig is en in de komende jaren alleen maar zal groeien. Ook op de Wilhelminapier zijn recent allerhande activiteiten gestart om de sociale cohesie te verbeteren. De Kaapse Kringen willen hierbij samen optrekken. Lees meer.

Andere initiatieven

Meer initiatieven
Businessclub Wilhelminapier

De Businessclub Wilhelminapier is opgericht als hét netwerk en de belangenbehartiger voor alle ondernemers, ondernemingen en organisaties die werken en wonen op de pier.

BIZ Hart van Katendrecht

De ondernemers van het Deliplein en de omgeving zijn zich bewust van de naderende ontwikkelingen en de potentie van het gebied. De ondernemers willen hun gebied gezamenlijk aantrekkelijker en leefbaarder maken. Dit kan alleen als zij samenwerken.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden