Lekker eten, vlakbij en niet te duur

Huishoudens die kampen met armoede eten vaak slechter. Wij zorgen samen met buurtbewoners voor een gezonde én goedkope maaltijd.

In het gebied Feijenoord zijn veel maaltijdinitiatieven van bewoners die het leuk vinden om voor buurtgenoten te koken. Wij hebben deze initiatieven in beeld gebracht. Dat heeft geresulteerd in een overzicht van alle plekken waar bewoners lekker kunnen eten. Wij zoeken met deze initiatieven naar een goede afstemming zodat er – als het even kan – elke dag op verschillende plekken in Feijenoord een gezonde maaltijd kan worden gegeten. Waar nodig zetten we zelf iets op met lokale partners. In de wijk Feijenoord heeft dit reeds geresulteerd in het wijkrestaurant Open Keuken.

Andere initiatieven

Meer initiatieven
Huizen van de wijk

Een huis van de wijk is een fysieke plek waar iedereen samenkomt: bewoners, buren, groepen, ondernemers en gemeentelijke diensten.

Locoo

De lokale economie in Rotterdam en zeker ‘op zuid’ staat onder druk staat. Met name ondernemers in het gebied Feijenoord zien hun omzet teruglopen, vallen zelfs om en daardoor is er ook veel leegstand.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden