Sport & Cultuur Club Feijenoord

De Sport & Cultuur Club Feijenoord biedt sport- en cultuuractiviteiten voor iedereen. De Sport & Cultuur Club is een leuke activiteitenclub met een divers en inspirerend aanbod van, voor - en door de wijk.

We werken samen met organisaties en verengingen die de wijk goed kennen. En vragen wijkbewoners ook een steentje bijdragen. Door geldstromen te koppelen kunnen we meer doen en bereiken we meer mensen.

Samen met partners in de wijk

De activiteiten van de Sport & Cultuur Club worden georganiseerd in en rondom de huizen van de wijk in Feijenoord. De activiteiten worden aangeboden door onze vaste samenwerkingspartners en verenigingen vanuit de stad, het gebied Feijenoord en de wijk. Voorbeelden hiervan zijn Karimoves, Lorenzo Elstak, Abdel Kwan en Suave Global.

Daarnaast werken we nauw samen met 8 scholen en geven we invulling aan de dagprogrammering voor kinderen van de basisschool. In de nabije toekomst worden de activiteiten van de Sport & Cultuur Club uitgebreid voor de doelgroepen ouders, broers en zussen (jongeren) en opa’s en oma’s (ouderen). Want hoe leuk is het om gezamenlijk met de familie te werken aan sport-, entertainment-, kook- en/of handwerk skills.

Wat willen we bereiken?

We willen bewoners van Feijenoord de mogelijkheid bieden een fysieke, mentale en sociale basis te leggen in een veilige sociale omgeving. En zelfvertrouwen een boost geven. Daarnaast is volop ruimte voor ontwikkeling van talenten.

Inschrijven voor activiteiten dagprogrammering

Welkom bij de Sport & Cultuur Club van uw wijk! Samen met de school van uw kind hebben we een leuk programma ontwikkeld. Tenminste als uw kind op een school zit die meedoet aan de dagprogrammering.

U vindt dit programma in het informatieboekje dat u van school heeft meegekregen. Bent u het boekje kwijt? Geen probleem want deze kunt u ook hier nog een keer doorlezen: Pantarijn, Feijenoord, Da Costa, Bogermanschool, Willem van Oranje en Savorin Lohman

Inschrijven kinderen van de Da Costaschool

De kinderen die op de Da Costaschool zitten die meedoen aan de dagprogrammering, moeten zich via het volgende inschrijfformulier aanmelden om mee te kunnen doen aan de activiteiten. www.magievanfeijenoord.nl/scc/inschrijven

Inschrijven kinderen van overige scholen

De kinderen die op een andere school zitten die meedoen aan de dagprogrammering, moeten zich via een speciale App inschrijven om mee te kunnen doen aan de activiteiten. Download de App op uw telefoon.

1. Download de ‘Close-app’ in de App Store /Play Store (type ‘Close’ in de App store of ‘the Close app’ in de Play Store.

2. Voer vervolgens in de app als code HUMANITAS in en vul de velden in.

Vervolgens is uw kind ingeschreven!

Heeft u meerdere kinderen in de groepen 3 t/m 8? Vul dan voor ieder kind apart de inschrijving in.

Zodra uw kind ingeschreven is, ontvangt u een bevestiging vanuit de app. Laat u de app op uw telefoon staan, dan wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van wat uw kind(eren) tijdens de activiteiten leren en doen.

Let op. Heeft u zelf geen IPhone/smartphone, neem dan contact op met de contactpersoon voor de Sport & Cultuur Club in uw wijk (zie hier beneden). Zij registreren dan uw telefoonnummer via de registratie-pagina van Close (www.closeticket.com). Met de code die u via sms ontvangt helpen zij uw kind aan te melden. U dient uw telefoon dan bij de hand te hebben, anders kunt u de code niet ontvangen.

Mocht u vragen hebben over het inschrijven of over de Sport & Cultuur Club, neem dan contact op met de contactpersoon in uw wijk:

Contactpersonen

Hillesluis

Said Aharchaou
06-53196173
saharchaou@stichtinghumanitas.nl

Yassin el Bouyakoubi
06-42518983
yelbouyakoubi@stichtinghumanitas.nl

Afrikaanderwijk

Hanan Cherif
06-13588648
hcherif@stichtinghumanitas.nl

Edmund Gibson
06-20681338

Bloemhof

Frederique de Rooij
06-33369287
fderooij@stichtinghumanitas.nl

Rinie Boutens
06-42305285
info@vcfeijenoord.nl

Feijenoord

Jurgen Elias
06-12522476
jelias@stichtinghumanitas.nl

Kenchi Orcadio
06-52823062

Andere initiatieven

Meer initiatieven
Welzijn van de Toekomst: kennissessie 27 oktober

Welzijn van de Toekomst: hoe realiseren we een integrale aanpak van zorg, welzijn en jeugdhulp?

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden