Sport- en cultuurclub Feijenoord

De sport- en cultuurclub Feijenoord biedt sport, cultuur én educatie voor iedereen. Met een divers en inspirerend aanbod dichtbij in de wijk.

Samen met partners in de wijk

De activiteiten van de Sport- en cultuurclub worden georganiseerd in en rondom de huizen van de wijk in Feijenoord. De activiteiten worden aangeboden door onze vaste samenwerkingspartners en verenigingen zoals Karimoves, Lorenzo Elstak, Abdel Kwan en Suave Global. Daarnaast werken we nauw samen met 8 scholen en geven we invulling aan de dagprogrammering voor kinderen van de basisschool.

Hoe kan je meedoen?

De aanmelding van kinderen voor de Sport- en Cultuurclub gaat via de scholen die meedoen aan de dagprogrammering. Voor andere activiteiten kunnen bewoners contact opnemen met de wijkregisseur in hun wijk

Wat willen we bereiken?

We willen voor bewoners van Feijenoord de mogelijkheid bieden een fysieke, mentale en sociale basis te leggen in een veilige sociale omgeving. En zelfvertrouwen een boost geven. Daarnaast is volop ruimte voor ontwikkeling van talenten.

We brengen organisaties en de bestaande verenigingen in de wijk samen en vragen ouders ook een steentje bijdragen. Door geldstromen te koppelen kunnen we meer doen en hebben we meer impact voor bewoners.

“Practice any art, music, singing, dancing, acting, drawing, painting, sculpting, poetry, fiction, essays, reportage, no matter how well or badly, not to get money and fame, but to experience becoming, to find out what’s inside you, to make your soul grow.” ― Kurt Vonnegut

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden