Zomercampus010 Feijenoord

Zomercampus010 is bedoeld voor kinderen die deze zomer een leuke tijd willen hebben en een extra steuntje kunnen gebruiken. Zo kunnen ze weer vol vertrouwen en plezier aan het volgende schooljaar beginnen.

Humanitas is partner van Zomercampus010 in Feijenoord. Van 20 juli tot en met 28 augustus 2020 organiseren we allerlei sportieve en culturele activiteiten. Kinderen maken kennis met hockey, gamen en taekwondo maar bijvoorbeeld ook leren kostuums maken of dammen.

Samen met partners in de wijk

Zomercampus010 wordt georganiseerd in en rondom de huizen van de wijk in Feijenoord. De activiteiten voor kinderen organiseren we zoveel mogelijk samen met organisaties uit de wijk, bekende gezichten voor ouders en kinderen.

Hoe kunnen kinderen meedoen?

De inschrijving verloopt via Zomercampus010 en de scholen. Kinderen schrijven zich in voor een periode van 2 weken en worden ingedeeld in een ochtendblok van 09.00 tot 13.00 of in een middagblok van 13.00 tot 17.00.

Na inschrijving kan je kiezen voor de verschillende activiteiten. Vanaf 20 juli vind je hier de agenda per wijk.

Hr Zomer Campus010 APH 4358

Wat willen we bereiken?

  • Kinderen en hun ouders laten kennismaken met sport- en culturele activiteiten, na een coronaperiode waarin veel is stil komen te liggen.
  • Sterkere binding tussen organisaties in Feijenoord.
  • Kennis maken met ouders van kinderen om wijknetwerk te versterken.

Programma

Het programma zal vanaf 20 juli telkens actueel worden bijgehouden op in de wijkagenda

Partners

Zomercampus is een initiatief van veel verschillende organisaties waaronder de gemeente Rotterdam. Er is een onderwijsprogramma en en daarnaast sport- en cultuuractiviteiten. Humanitas verzorgt samen met haar wijkpartners het sport- en cultuurprogramma.

Ook op Facebook

Bekijk onze wijkpagina's op Facebook voor het laatste nieuws.

Afrikaanderwijk, Bloemhof, Feijenoord, Hillesluis, Katendrecht, Kop Van Zuid, Noordereiland, Vreewijk

Deel je foto's en video's

Gebruik de hashtag #magievanfeijenoord

Andere initiatieven

Meer initiatieven
Welzijn van de Toekomst: kennissessie 27 oktober

Welzijn van de Toekomst: hoe realiseren we een integrale aanpak van zorg, welzijn en jeugdhulp?

Belmaatje

Wij zijn op zoek naar belmaatjes; mensen die het leuk vinden om met één of meerdere oudere bewoners te bellen voor een gezellig praatje. We merken dat er veel ouderen zijn die dit missen, soms dagenlang niemand spreken en hun verhaal niet kwijt kunnen.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden