Nieuws overzicht

Kinderen krijgen de vrije ruimte!

Hoe betrek je de kinderen uit de wijk bij de inrichting van een openbare ruimte in Fenix 1, een enorme loods op de Kaap die herontwikkeld wordt? Door een tekenwedstrijd uit te schrijven waarbij alle kinderen van basisscholen de Schalm en de Globetrotter de kans kregen om hun idee op papier vorm te geven.

De eerste stap naar een betere conditie

Sporten is fijn, geeft je een goed gevoel en geeft je energie. Maar letterlijk die eerste stap zetten om aan de slag te gaan met je conditie is voor veel wijkbewoners een grote stap. Zeker zonder begeleiding.

Vanaf nu ook infoplein op donderdagavonden in Katendrecht

In samenwerking met het Zadkine Center wordt vanaf heden het infoplein in Katendrecht ook op donderdagavonden gehouden. Studenten van het Zadkine Center en medewerkers van Humanitas zullen bewoners met vragen rondom o.a. financiën, formulieren, taal en werk helpen.

Jong en Oud in Katendrecht

Tien leerlingen van basisschool de Globetrotter zijn gekoppeld aan een Katendrechtse oudere. De tien koppels deden mee aan het verhalenproject ‘Ons Rotterdam - Jong en Oud in Katendrecht 2019.

Kidsweek op de Kaap

In nauwe samenwerking met stichting ICU kijken we terug op een geslaagde week. Waarbij wij veel kinderen weer terugzien bij onze Sport en Spelmiddag die in het nieuwe schooljaar door een aantal vrijwilligers weer is opgestart.

Boks!

Vanaf januari zijn er in de Gymzaal aan de Walhallaan boks lessen gestart voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden