Vanaf nu ook infoplein op donderdagavonden in Katendrecht

5 oktober 2019
Waar kan je voor terecht op het infoplein? Voor vragen over financiën, (ingewikkelde) formulieren, taal, werk, de gemeente maar ook over wat te doen is in de wijken. Naast de woensdagochtenden kan je vanaf nu ook op donderdagavonden van 18.00-20.00 uur op het infoplein aan de Brede Hilledijk 696 in Katendrecht terecht.

Studenten van het Zadkine Center en medewerkers van Humanitas zullen bewoners met hun vragen helpen. Op dit infoplein kan je gebruik maken van een computer met toegang tot internet. Op woensdagen is het infoplein van 09.30-12.00 uur in Katendrecht (Brede Hilledijk 696).

Volg je ons al op Facebook? Volg en like Katendrecht Daagt Je Uit om op de hoogte te blijven van nieuws uit de wijk!

Verder lezen

Meer nieuws
Jong en Oud in Katendrecht

Tien leerlingen van basisschool de Globetrotter zijn gekoppeld aan een Katendrechtse oudere. De tien koppels deden mee aan het verhalenproject ‘Ons Rotterdam - Jong en Oud in Katendrecht 2019.

Kidsweek op de Kaap

In nauwe samenwerking met stichting ICU kijken we terug op een geslaagde week. Waarbij wij veel kinderen weer terugzien bij onze Sport en Spelmiddag die in het nieuwe schooljaar door een aantal vrijwilligers weer is opgestart.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden