Een Wereldvakantie! in het Afrikaanderpark

31 juli 2020
Oog in oog staan met een (opblaasbare) leeuw? Swingen op Caribische muziek. Een heerlijk Surinaams hapje, Turkse thee… Zijn we op vakantie? Jazeker. Op Wéreldvakantie zelfs.

Afgelopen vrijdag was de eerste editie van “Een Wereldvakantie in Afri”. Rondom 'Ons Theehuis Afrikaanderpark' was het een gezellige drukte rondom de bingo, de muziek en de springkussens die speciaal voor de kinderen waren opgesteld.

Zomercampus010

De kids (en hun ouders) hadden het verdiend. De hele week stond in het teken van Zomercampus010. Een programma vol onderwijs, sport, kunst en cultuur. Tientallen kinderen hebben deze week meer dan hun best gedaan en hun laatste energie op de springkussens verloren. En we gaan verder. Vrijdag 31 juli staat de tweede editie op stapel. Deze avond staat 'Afri’s got talent' op het programma. Een talentenshow vol zang, dans en muziek. Natuurlijk zijn er ook weer springkussens en wordt het eten verzorgd door de African Queens.

Ga je mee op reis?

Woon je in de Afrikaanderwijk of in Katendrecht en wil je erbij zijn? Meld je dan aan bij mechtermeijer@stichtinghumanitas.nl. Kan je er niet bij zijn? Niet getreurd. Zolang de ZomerCampus duurt (en dat is de hele zomervakantie) kan je elke vrijdag vanaf 17:00 uur 'op Wereldvakantie’ in onze eigen wijk! Zet 7, 14, 21 en 28 augustus dus alvast in de agenda. Je bent meer dan welkom!

Verder lezen

Meer nieuws
Samen houden we de wijk gezellig en opgeruimd!

Marinus en Adri van Woonstad lopen door Katendrecht. ‘Het is een prachtige wijk om te wonen en we willen bewoners bewust maken om goed met hun woonomgeving om te gaan’.

Een vriendelijk gezicht aan de deur

Op de Kaap en de Pier wonen ruim 200 vijfenzeventig-plussers. Veelal alleen. Een vriendelijk gezicht aan de deur is dan altijd welkom. Zéker als het bezoek niet met lege handen komt.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden