De eerste stap naar een betere conditie

5 oktober 2019
Sporten is fijn, geeft je een goed gevoel en geeft je energie. Maar letterlijk die eerste stap zetten om aan de slag te gaan met je conditie is voor veel wijkbewoners een grote stap. Zeker zonder begeleiding.

Hardlopen op de Kaap

Stichting Humanitas is daarom in samenwerking met hardloopcoach én voedingsdeskundige Reinier Bremmer vanaf 16 september gestart met een hardloopcursus. Een cursus met een helder doel. Iedere deelnemer loopt uiteindelijk hard! Dit kan 1 kilometer zijn, 2 of misschien wel 5. Alle deelnemers worden persoonlijk begeleid en uiteindelijk geholpen met de wens om meer te bewegen.

Loop je mee?

De loopgroep is al goed gevuld. Maar er zijn nog enkele plaatsen vrij. Deelnemen? Stuur dan een e-mail naar awesterweele@stichtinghumanitas.nl of loop langs. Wie weet zien wij jou dan de komende maandagochtenden om 8:45 uur bij t’ Steiger (Fruitlaan 8) voor de warming up!

Verder lezen

Meer nieuws
Vanaf nu ook infoplein op donderdagavonden in Katendrecht

In samenwerking met het Zadkine Center wordt vanaf heden het infoplein in Katendrecht ook op donderdagavonden gehouden. Studenten van het Zadkine Center en medewerkers van Humanitas zullen bewoners met vragen rondom o.a. financiën, formulieren, taal en werk helpen.

Jong en Oud in Katendrecht

Tien leerlingen van basisschool de Globetrotter zijn gekoppeld aan een Katendrechtse oudere. De tien koppels deden mee aan het verhalenproject ‘Ons Rotterdam - Jong en Oud in Katendrecht 2019.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden