Het Infoplein komt naar je toe in maart!

21 februari 2020
Hebt u vragen over financiën, (ingewikkelde) formulieren, taal, werk, de gemeente maar ook over wat te doen is in de wijken? Dan gaat u naar het Infoplein. Naast de woensdagochtenden ook op donderdagavonden in het Zadkine Center op de Brede Hilledijk in Katendrecht.

Tientallen bezoekers per week vinden hun weg naar dit initiatief. Maar wat als u niet in staat bent om langs te komen? Dan komen wij naar u. Dat deden wij al op afspraak maar in maart starten we een pilot op de Kaap met het Infoplein “on tour”. Twee studenten van Zadkine zijn 4 woensdagochtenden aanwezig in de 2 appartementsgebouwen aan het begin van de Kaap. Om in de gemeenschappelijke ruimte die beschikbaar is voor de 150 bewoners, hen desgewenst van informatie te voorzien. Verhogen wij het welzijn van de bewoners? Wij zijn er van overtuigd. En in april weten wij het zeker.

Verder lezen

Meer nieuws
Eerste Hulp Bij Ongelukken in de Wijk

Een wijknetwerk van EHBO’ers. Dat idee vormde zich tijdens een BHV cursus in het Huis van de Wijk eind 2019. Vrijwilligers en medewerkers volgen een cursus BHV.

Schuif eens aan!

Het Huis van de Wijk. Op de Fruitlaan, centraal gelegen op de Kaap. De juiste plek voor samenkomen. En samen te eten! Sinds jaar en dag is 'de aanschuiftafel’ een populaire activiteit op de Kaap.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden