Verbeter je skills met school-of-rap!

29 oktober 2020
Wil jij rapper worden? Die vraag stelden wij de jongeren in de wijk Katendrecht aan het einde van de zomervakantie. Het antwoord was positief. En dat antwoord kwam niet alleen uit Katendrecht.

De afgelopen weken kwamen ook jongeren omliggende wijken als Charlois en Feyenoord naar de Kaap voor de School-of-RAP. Om teksten te schrijven, te rappen en samen een clip op te nemen. Waardevolle lessen en ervaringen, deskundig begeleidt door theatermaker Edmund Gibson.

Wil jij ook rapper worden?

En ben je niet ouder dan 18 jaar? Dan is dit dé kans om onder deskundige leiding van Edmund Gibson aan de slag te gaan. Edmund Twumasi Gibson (33) is creatief leider van The Seed, een evenementenorganisatie die o.a. bekend is van ‘Spoken World’. The Seed organiseert inspirerende bijeenkomsten waarin woordkunstenaars, muzikanten en comedians hun kwaliteiten laten zien. De missie van Edmund is om de verbinding te zoeken tussen theater, dans en woord- en dichtkunst, met én voor Rotterdamse jongeren. Naast zijn werk voor The Seed is Edmund verbonden aan Humanitas voor het organiseren van activiteiten binnen de Sport-en Cultuurclub in de Afrikaanderwijk.

Elke donderdagavond (vanaf 29 oktober) van 18:00 tot 21:00 op de Fruitlaan 6 (Katendrecht) gebeurt het! Leer rappen, producen en teksten schrijven. Met als eindproduct een optreden en een eigen clip. Doe je ook mee?

Stuur een berichtje of bel Edmund (06 20 68 13 38). Zien we je snel achter de mic?!

(Deze activiteit is tijdelijk gestopt ivm de corona maatregelen)

Verder lezen

Meer nieuws
Een Wereldvakantie! in het Afrikaanderpark

Oog in oog staan met een (opblaasbare) leeuw? Swingen op Caribische muziek. Een heerlijk Surinaams hapje, Turkse thee… Zijn we op vakantie? Jazeker. Op Wéreldvakantie zelfs.

Samen houden we de wijk gezellig en opgeruimd!

Marinus en Adri van Woonstad lopen door Katendrecht. ‘Het is een prachtige wijk om te wonen en we willen bewoners bewust maken om goed met hun woonomgeving om te gaan’.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden