Nieuwe look, nieuwe beleving: make-over Huis van de Wijk Kop van Zuid

3 oktober 2019
Daar waar wijkbewoners eerst dachten dat Huis van de Wijk De Peperlink enkel voor de bewoners van het appartementencomplex De Peperklip bedoeld was, zijn nu een aantal stappen gezet om aan te geven dat het een plek voor iedereen is. Het Huis van de Wijk is nu praktischer ingedeeld, fijner in gebruik en sluit aan bij behoeftes van de wijkbewoners.

Met de overstap naar een nieuwe naam (De Vuurplaat) wordt het duidelijker voor bewoners dat het een huis voor iedereen is. Onze collega’s in het huis op Kop van Zuid merkten dat daar verwarring over was. Door voor een praktischer indeling te gaan bieden de ruimtes in het Huis van de Wijk een verhoogde functionaliteit. Ook zijn er stappen gezet om het activiteitenaanbod te laten groeien. De bewoners worden als het ware uitgedaagd om met goede ideeën te komen zodat we samen verder aan het aanbod kunnen werken. We merken ook dat sindsdien ook de bezoekersaantallen van het Huis van de Wijk zijn gestegen. De nieuwe naam, nieuwe look en nieuwe activiteiten zorgen voor levendiger en welkome uitstraling van Huis van de Wijk De Vuurplaat.

Volg je ons al op Facebook? Volg en like Kop van Zuid Daagt Je Uit om op de hoogte te blijven van nieuws uit de wijk!

Verder lezen

Meer nieuws
Buitenclub van start op 3 juli in het Hefpark

Lekker buiten bezig zijn! Schoffelen, snoeien, plantjes poten, onkruid wieden. Even de bezem er doorheen. Dat kan allemaal bij de Buitenclub in het Hefpark.

Aangepaste openingstijden Peperlink tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie heeft het Huis van de Wijk de Peperlink aangepaste openingstijden.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden