Wat is er veel te doen op de Zomercampus!

25 augustus 2020
De zomervakantie is bijna voorbij, maar de kinderen uit de wijken Feijenoord en Kop van Zuid genieten nog volop van al het leuks dat er te doen is in en om het Huis van de Wijk de Dam.

In de laatste 2 weken van de vakantie doen namelijk nog eens 75 kinderen mee aan Zomercampus 010. Het mooie is dat Stichting Humanitas dit samen doet met aanbieders van activiteiten uit de wijk zelf. Wat dacht je van bootcamp, theater, hockey, techniekles, zang, skaten, gamen of kunst maken met afval. De kinderen doen nieuwe ontdekkingen, zoeken naar hun grenzen, werken samen en hebben ondertussen de grootste lol. Zij genieten dus nog even deze laatste dagen van de vakantie. Hun ouders en wij dus ook!

Verder lezen

Meer nieuws
Eerste mooie 2 weken van Zomercampus010 in Feijenoord

De afgelopen 2 weken waren er dagelijks ruim 80 kinderen uit Feijenoord en Kop van Zuid die zichtbaar genoten van de Zomercampus010 op de locatie de Dam in Feijenoord.

Nieuwe look, nieuwe beleving: make-over Huis van de Wijk Kop van Zuid

Het Huis van de Wijk op de Kop van Zuid heeft een nieuwe look. Het vernieuwde interieur zorgt voor een huiselijke uitstraling waar je als wijkbewoner nog meer thuis voelt.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden