Bewegen en leren met Zomercampus010

23 juli 2020
Afgelopen maandag 20 juli gingen de deuren van een aantal van onze Huizen van de Wijk open voor kinderen (tm 12 jaar) in het gebied Feijenoord die zich hebben aangemeld voor Zomercampus010. Humanitas is partner van Zomercampus010 voor dit gebied.

De afgelopen weken is er enorm hard gewerkt om een leuk en leerzaam programma van sport, spel en educatie op te zetten. Het mooie is dat Humanitas dit samen doet met partners in de wijk. Zo werden de kinderen van Hillesluis feestelijk onthaald in het Huis van de Wijk Hillevliet en kregen zij voordat ze aan de activiteiten begonnen eerst een gezond ontbijt. Ook de ouders bleven gezellig nog even voor een kop koffie.

Een groep van 30 kinderen uit de Afrikaanderwijk en Katendrecht ging langs bij Circus Rotjeknor om ruim anderhalf uur lang te balanceren en jongleren. Onder deskundige leiding van de dames en heer van Circus Rotjeknor, kregen de kinderen alle mogelijkheden om hun kunsten te vertonen. Het resultaat? 6 meter balanceren én lopen over een gespannen draad. Het (even) los balanceren op een grote bal of eenwieler én zonder hulp staan op een trapeze. Dat maak je niet elke dag mee.

De hele vakantie verzorgt Humanitas een leuk programma voor kinderen en volwassenen. Kinderen tot 12 jaar kunnen nog worden aangemeld via zomercampus010.nl.aanmelden.
Voor kinderen vanaf 12 jaar en voor volwassenen is er ook van alles te doen deze zomer. Neem een kijkje in de agenda van de wijk wat er voor jou te doen is.

Verder lezen

Meer nieuws
Dochter én moeder trots op Zwemdiploma-A!

Dit is Silvyane en haar dochter. Deze week haalden ze beiden hun A-zwemdiploma. Silvyane:’ Via Humanitas was het voor jongeren tot 18 jaar mogelijk gratis zwemlessen te volgen en hiervoor heb ik mijn dochter opgegeven.

Zwemlessen A-diploma weer gestart!

In juni zijn alle kinderen die lessen voor hun A-diploma via Humanitas weer gestart. Vanaf deze week worden ook de eerste kinderen van de Humanitas wachtlijst opgeroepen.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden