Geen plannen voor de kerstvakantie? Doe dan mee!

2 december 2021
Doe mee met alle activiteiten! De hele kerstvakantie is er van alles te doen in de verschillende wijken van het gebied Feijenoord. Voor elke leeftijd is er wel wat leuks te beleven.

Voor kinderen tot en met 12 jaar organiseren wij allerlei leuke binnen- en buitenactiviteiten in deze twee vakantieweken. Kinderen maken kennis met sporten, gamen, schilderen, circusacts en nog veel meer. De activiteiten worden zoveel mogelijk georganiseerd in samenwerking met de organisaties uit de wijk. Bekende gezichten dus voor zowel ouders als kinderen.

Maar ook voor de jongeren is er van alles te doen in de wijken deze kerstvakantie. Lekker gamen met een pizza erbij, dansen, steppen of leuke voetbaltoernooien op de pleinen in de wijken!

Hoe weet ik wat ik kan doen deze kerstvakantie? Hoe laat? En waar?

Het hele programma vind je in dit handige overzicht én via de digitale agenda op deze website. Zodat jij precies weet wat je wanneer kan gaan doen. Zien we jou zeker op een van de activiteiten?!

Verder lezen

Meer nieuws
Huizen van de Wijk gesloten in de Kerstvakantie.

Van 27 december tot en met 9 januari zijn alle Huizen van de Wijk in het gebied Feijenoord gesloten.

Blijf je thuis deze herfstvakantie? Doe mee met alle activiteiten!

Deze herfstvakantie worden er weer veel leuke, sportieve en leerzame activiteiten georganiseerd in Feijenoord. Er is voor iedereen wel wat te beleven. Hou je van dansen, voetballen, steppen of hou je het liever rustig? Doe dan mee!

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden