Het pleinenprogramma gaat door!

22 januari 2021
Veel activiteiten kunnen door Corona niet doorgaan. Maar samen hebben we voor de jeugd tot 18 jaar al een leuk pleinen programma uitgevoerd in de wijken Bloemhof, Hillesluis, Feijenoord, Katendrecht en Vreewijk. En we gaan in ieder geval nog twee weken door!

Je kunt je aanmelden bij de contactpersonen die per wijk bekend zijn. Door een appje of een mailtje te sturen. Houd de agenda op deze website in de gaten maar ook Instagram en Facebook. Er zijn activiteiten voor de kleintjes van de basisschool maar ook voor jeugd van 12 tot 17 jaar zijn er volop activiteiten.

Humanitas biedt dit programma aan samen met partners uit het gebied zoals Back to Basics Rotterdam, Free to Move! Bureau Rise en YouTalent. Een paar middagen per week zijn er activiteiten op de pleinen. En via de sociale mediakanalen van de diverse partners kunnen de kinderen ook online activiteiten en lessen volgen. Zo zijn er kunst- en theaterlessen te volgen. En biedt YouTalent op haar 'socials' bijvoorbeeld live knutsel en kooklessen aan.

Verder lezen

Meer nieuws
Update Humanitas in Coronatijd

Om de verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen zijn de huizen van de wijk alleen open voor belangrijke hulpvragen. Maar we zijn wel meer buiten te vinden!

Dansen op je eigen balkon!

De leukste tijd van het jaar is dit jaar minder gezellig. Dat geldt vooral voor veel ouderen. De Balkonparade brengt uitkomst.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden