Het Tentakel Festival komt naar Feijenoord!

31 augustus 2020
Het reizende kunst- en theaterfestival Tentakel strijkt deze zomer weer neer op 7 pleinen in Rotterdam Zuid. Vanaf 2 september t/m 23 september biedt het festival voor kinderen van 4 tot 12 jaar een gratis toegankelijk programma met boordevol muziek, workshops, kunst en theatervoorstellingen.

Het festival is in 2014 ontstaan met als doel de samenwerking binnen de Rotterdamse wijken te stimuleren, en om kunst en cultuur dichter bij mensen te brengen. Elk festival heeft een uniek programma en lokale partijen sluiten actief aan en vormen een onderdeel van het totaal programma. Creative workshops worden door kunstenaars begeleid en zetten kinderen aan tot verbeelding en verwondering. Het decor- waardoor elk plein getransformeerd wordt tot een eigentijds inspiratorium- is ontworpen door kunstenaars. Daarmee wordt elk plein getransformeerd tot een uniek totaalkunstwerk.

Tentakel is vooral een kleinschalig wijkfestival dat uitnodigt om mee te doen, met surreële theatervoorstellingen de fantasie stimuleert en zich dit jaar speciaal op kinderen zal richten.

Kijk voor het volledige programma op www.tentakel-festival.nl

Programma

  • 2 september, Persoonsdam 133, Feijenoord
  • 6 september, Brabantseplein, Hillesluis
  • 9 september, Oleanderplein, Bloemhof
  • 13 september, Gaffelstraat. West
  • 16 september, Amelandseplein, Carnisse
  • 19 september, Kaappark, Katendrecht
  • 20 september, Winkelcentrum, Beverwaard
  • 23 september, Wolphaertshof, Oud Charlois

Verder lezen

Meer nieuws
Vacature ‘Junior Wijkadviseur Welzijn’

Als ‘Junior Wijkadviseur’ ga je aan de slag met diverse onderdelen binnen de welzijnsopdracht. Denk daarbij aan het coördineren van huisbezoeken aan ouderen, maar ook aan het opzetten van activiteiten in het Huis van de Wijk.

U vraagt, wij antwoorden!

Samen met een aantal huisartsen uit Feijenoord hebben wij de vragen verzameld die ouderen op dit moment het meest bezighouden.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden