Volop activiteiten buiten, op de pleinen, in de wijk!

23 november 2021
Van 27 december tot en met 9 januari zijn alle Huizen van de Wijk in het gebied Feijenoord gesloten. Binnen deze periode vinden er geen verhuringen en activiteiten van Humanitas in de Huizen van de Wijk plaats.

Even opladen

Wij gunnen onze vrijwilligers en collega’s een periode van rust na een turbulent jaar en verwelkomen u graag weer in de Huizen van de Wijk vanaf 10 januari. Heeft u vragen rondom uw verhuring of andere vragen rondom deze sluiting in de kerstvakantie? Neem dan contact op met de coördinator van het desbetreffende Huis van de Wijk.

Kerstvakantieprogrammering

Helemaal stil zitten kunnen we niet. In de kerstvakantie is er in samenwerking met vele wijkpartners een programma opgesteld vol met sportieve (jongeren)activiteiten. Deze activiteiten vinden buiten het Huis van de Wijk plaats. Op straat, op de vele pleinen in het gebied. Benieuwd naar deze activiteiten? Kijk dan op magievanfeijenoord.nl/agenda waar het deze kerstvakantie bruist.

Verder lezen

Meer nieuws
Blijf je thuis deze herfstvakantie? Doe mee met alle activiteiten!

Deze herfstvakantie worden er weer veel leuke, sportieve en leerzame activiteiten georganiseerd in Feijenoord. Er is voor iedereen wel wat te beleven. Hou je van dansen, voetballen, steppen of hou je het liever rustig? Doe dan mee!

Welkom terug, de huizen van de wijk zijn weer open!

Nu het de goede kant opgaat met de besmettingen zijn de huizen van de wijk weer open. Fijn hoor, we hopen dat je snel weer naar je favoriete activiteit komt!

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden