Dochter én moeder trots op Zwemdiploma-A!

23 juli 2020
Dit is Silvyane en haar dochter. Deze week haalden ze beiden hun A-zwemdiploma. Silvyane:’ Via Humanitas was het voor jongeren tot 18 jaar mogelijk gratis zwemlessen te volgen en hiervoor heb ik mijn dochter opgegeven.

Als stimulans heb ik mezelf ook ingeschreven voor zwemles. We hebben wat vertragingen opgelopen vanwege gezondheid van mijn dochter en operatie van mijn knie en later kwam de Covid19 crisis. Maar ondanks alles is het ons wel gelukt! Als alleenstaande was ik zonder dit project niet in staat geweest om voor ons allebei de zwemlessen te bekostigen. Ik ben trots op onze behaalde diploma's. ♥️🎖🧜🏽‍♀🏊🏼‍♀’

Silvyane is natuurlijk ook gevraagd om iets terug te doen als wederdienst voor de gratis zwemlessen van haar dochter. Daarom helpt ze medebewoners nu regelmatig met het invullen van ingewikkelde formulieren op de Infopleinen van Humanitas.

Verder lezen

Meer nieuws
Zwemlessen A-diploma weer gestart!

In juni zijn alle kinderen die lessen voor hun A-diploma via Humanitas weer gestart. Vanaf deze week worden ook de eerste kinderen van de Humanitas wachtlijst opgeroepen.

Hoe blijf je fit en opgewekt?

De BalkonParade is een programma vol sport- en culturele activiteiten voor senioren. Voor een moment van beleving en contact, maar wel op afstand. Er wordt gezongen, gedanst en bewogen. En vooral… gelachen en genoten. Met veel artiesten uit de wijk!

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden