SOL nieuwe welzijnsorganisatie in Feijenoord

4 april 2022
Wij zijn SOL, een jonge en ondernemende organisatie met passie en lef! Op vrijdag 1 april zijn we officieel gestart met het welzijnswerk in Feijenoord.

Afgelopen vrijdag was voor SOL het startschot voor het welzijnswerk in Feijenoord. De nieuwe SOL medewerkers voor dit gebied kwamen bij elkaar in Huis van de Wijk De Banier (Rotterdam Noord) voor een informele kick-off bijeenkomst.

Na een warm welkom van Btisame Boudhan, directeur SOL, en een warming-up met Afrikaanse dans, gingen de kersverse SOL'ers uiteen in groepen om het programma voor Feijenoord voor de komende maanden samen door te nemen. Onder het motto: hoe kunnen de activiteiten en voorzieningen voor bewoners en vrijwilligers in de wijk zoveel mogelijk doorgaan de komende maanden. Een vruchtbare middag!

'Heel de stad'

De komende maanden leren wij bewoners en partners in Feijenoord graag beter kennen en bereiden wij ons samen voor op de nieuwe welzijnsopdracht ‘Heel de stad’ van de gemeente Rotterdam, die per 1 juni ingaat. Vanaf dan voeren wij deze opdracht uit in Rotterdam Noord, Feijenoord en IJsselmonde.

We kijken uit naar mooie (nieuwe) samenwerkingen en initiatieven voor en door bewoners in de wijk!

Feijenoord Durf(t) te doen!

De komende maanden houden we deze website zoveel mogelijk up to date. Niet onder de naam Magie van Feijenoord, maar Feijenoord Durf(t) te doen, passend bij ons motto SOL Durf(t) te doen.

Verder lezen

Meer nieuws
Alle Huizen van de Wijk in de wijk Feijenoord op 1 april gesloten

De medewerkers van Stichting Humanitas werken momenteel aan een soepele overgang richting Sol. De nieuwe Welzijnspartij in de wijk Feijenoord.

Geen plannen voor de voorjaarsvakantie? Doe dan mee!

Doe mee met alle activiteiten! De hele voorjaarsvakantie is er van alles te doen in de verschillende wijken van het gebied Feijenoord.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden