Volop (buiten)activiteiten voor jongeren in de voorjaarsvakantie

19 februari 2021
Veel binnenactiviteiten kunnen door Corona niet doorgaan. Maar we hebben voor de jeugd tot en met 17 jaar een leuk buitenprogramma opgezet zodat jij je de hele voorjaarsvakantie niet hoeft te vervelen!

Humanitas biedt dit programma aan samen met partners uit het gebied zoals House of Esports, Free to Move! en YouTalent. Alle dagen in de week zijn er activiteiten op de pleinen, voetbalveldjes en binnenplaatsen.

Meld je aan!

Je kunt je aanmelden bij de contactpersonen die per wijk bekend zijn. Door een appje of een mailtje te sturen. Ga naar de agenda op deze website om alle activiteiten te bekijken maar houd ook Instagram en Facebook van Afrikaanderwijk, Feijenoord, Vreewijk, Bloemhof en Hillesluis in de gaten. Er zijn activiteiten voor de basisschoolkinderen maar ook voor de jeugd van 12 tot en met 17 jaar is er volop te beleven.

Meld je direct aan. We zien je in de voorjaarsvakantie!

Verder lezen

Meer nieuws
Jong en mantelzorger? Samen sta je sterker

Mantelzorger zijn is soms pittig. Zeker in deze coronatijd, waarin ook nog eens het bezoek beperkt is. Gelukkig wordt de laatste jaren steeds meer erkend hoe zwaar het is om mantelzorger te zijn voor je ouder, partner, kind of familielid. Er zijn gelukkig ook steeds meer instanties die ondersteuning bieden aan mantelzorgers.

Boksen in de buitenlucht

In december werden de coronamaatregelen nog steviger aangescherpt. Om het virus terug te dringen, moesten het aantal contactmomenten, groepvorming en reisbewegingen tot een minimum beperkt worden. Dit betekende ook dat alle sportscholen dicht moesten.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden